Sampo 360 - puimuri vm. -77 (on varapuimuri, voisi lähteäkin joskus)

UUTISIA (02.04.2012)
Uusi tilaus on lähdössä, Majurin tehostimia ja muitakin osia on tulossa !
Takaisin pääsivulle

Yleisesti ohjaustehostimia neli- ja viistonniseen voipi kysyä 050-556 1137 , en pure mut en ehkä oo kovin keskittynytkään (- SS -)

Vastuuttomuusvakuutus:

Tehostimet ei ole "bizzznestä" mulle, eli olen vaan kuorman tilannut ja saanut sillä tavalla yhden yksikön hinnan alas. Jos mulla on ylimääräistä rahaa , tilaan sen kasan, muuten en. En voi ruveta pitämään ihmisten rahoja hallussani, on liikaa hommia muutenkin.

VANHOJA UUTISIA (19.02.2009)
Yhdeksän turkkilaista tehostinta saapunut suomeen. Lue Blokista !Takaisin pääsivulle


VANHOJA UUTISIA (27.05.2008)
Uutta kuormaa tarjoavat Turkista. Huomioita:
[vanhasta viestistä, edelleen ajankohtainen] Yhtä kaikki, kirjoitan kumminkin listaa kaikista varanneista, mutta itselläni on sen verran kiireitä, että en oikein olisi halukas ottamaan enempää yöunet vieviä takuuasiaoita kiusakseni eli seuraavasta kuormasta). Lisäksi Turkkiin on ihan turha viedä noita takuuseen korjattavaksi, sillä se edellyttää erittäin kallista omakustanteista palautusrahtia, lisäksi koska Turkin poika antaa takuun kuorman saapumispäivästä, ovat useimmat nyt toimitetut sarjat ensi joulukuusta lähtien yksin minun vastuullani. Siksi tässä jarrua painan. Eli todennäköisesti 20% kuormasta on jätettävä varaosiksi tilauksesta, ja se tulisi meikäläisen omasta pussista rahoitettavaksi (huh-huh) . Keskustelua tehtaan kanssa aletaan käydä, varaosapaketin saamiseksi ja kunnon purku/kasausdokumentaation saamiseksi. Muuten loppuu tämä homma kuin kananlento.

VANHOJA UUTISIA (27.09.2006)
Vanhan kuorman tehostimet alkavat olla jakelussa. Huomioita:

-SS-

Takaisin pääsivulle

VANHOJA UUTISIA (15.08.2006)
Nyt alkaa olla kuorma kasassa. Kerään listaksi tänne ne varaajat niin voitte tarkistaa, onko teidän nimi ja malli oikein. Rahan lähteminen Istanbuliin viivästyy, sillä olen lupautunut vekselillä jeesaamaan kollegaa, joka tarvitsee investointiin lyhytaikaista rahoitusta. Eli on ooteltava ainakin elokuun loppuun kun voin saada hiukan palkkaa sekä myös noista lopuista ohjaustehostinlaskuista käteistä sisään. Nuffield-miehille erikseen tiedoksi, että se sarja vaatii hieman sepittämistä, laturin seutu ja hihna on järjesteltävä itse, mieluiten omalla hihnapyörällä. Lisäksi korvakkeissa ja käännön liikevarassa on hiukan moitittavaa. Eli kun tuo proto tulee kunnon käyttötestin jälkeen tuolta maailmalta raporttiin, katsokaa sieltä päätöksenne tueksi tietoa. Kyllä kai niitä varmaan vielä muitakin kuormia saadaan kerätyksi.

VANHOJA UUTISIA (21.07.2006)
Uusi kuorma on työn alla. Uusia tilauksia on noin 10, ja vanhat keväältä peräisin olevat viisi (melkein) varmaa alkavat muodostaa jo hyvän rungon. Uuteen kuormaan on tulossa lähinnä Majureita, pari nelitonnista foortia, massikkaa 165 ja 135, Dexta sekä pari kolmetonnista Foortia. Julkaisen listan tällä paikalla mahdollisimman pian.

Takaisin pääsivulleTakaisin pääsivulle